1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kayıhan: 'Beyaz sayfa açacağız'
Kayıhan: 'Beyaz sayfa açacağız'

Kayıhan: 'Beyaz sayfa açacağız'

Teknik Direktör Ümit Kayıhan ile devam kararı alan Rizespor’da şimdi gözler kalacak ve gidecek futbolcularla birlikte yapılacak olan transferlere çevrildi.

A+A-

Kalacak ve gidecek futbolcuları Pazartesi günü açıklayacağını belirten Ümit Kayıhan, takımda önemli değişiklikler yapıp kadronun yenileceğini söyledi.

Yeni döneme beyaz bir sayfa açarak başlamak istediklerinin altını çizen Kayıhan, “Yepyeni bir Rizespor oluşturacağız. Koşan mücadele eden sonuna kadar oyunu bırakmayıp sonuca giden bir takım hüviyetine bürüneceğiz. Ben Rizespor taraftarını çok iyi biliyorum. Neticeye eş değer bir takımla camiamızın gurur duyacağı bir Rizespor yapacağız.” diye konuştu.

Heyecan verecek takım

Takımda önemli değişiklikler olacağının da altını çizen Teknik Direktör Ümit Kayıhan, “Geride kalan sezonda başarı sağlanamadı. Bundan gerekli dersi aldık. Şimdi yeni bir yapılanma içine gireceğiz. Mevcut kadroda önemli değişiklikler olacak ve 6–7 futbolcu takımda kalacak. Ayrıca A2 takımından gelen 4 oyuncumuz var. Gelecek sezon kadromuz 28 kişiyi geçmeyecek. Bununla da 10–12 futbolcu transfer edeceğiz” dedi.

Transfer politikasını ihtiyaca göre belirleyeceklerini kaydeden Kayıhan, “Gelecek sezon ligde taraftarımızı çok heyecanlandıracak ve iyi işler çıkaracak bir takım hedefliyorum. Bunun için de gerekli takviyeleri yapacağız” şeklinde konuştu.

Transferde titiz çalışma

Yerli ve yabancı transferinde gündemlerinde birçok futbolcunun bulunduğunu ifade eden Ümit Kayıhan, “Transfer politikamızı çok iyi belirleyeceğiz. Sırf transfer olsun diye oyuncu almayacağız. En doğru tercihi yapmak için çok titiz çalışacağız. Transfer listemizde oynadıkları takımlarda başarılı olmuş isimler var. Alacağımız futbolcunun kalitesi ve yeteneği kadar; kişiliği, ahlakı ve uyumuna da önem göstereceğiz. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyarak yapılanmayı iyi oluşturacağız. Titiz çalışıp seçici olacağız. Önümüzdeki hafta transfer komitesiyle bir araya gelip her şeyin değerlendirmesini yapıp çalışmalara başlayacağız. Rizespor’un başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız