1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Kaza böyle oluyor işte!
Kaza böyle oluyor işte!

Kaza böyle oluyor işte!

Kavşakta meydana gelen kaza kameralara an be an yansıdı. Kamyonun çarpması sonucu devrilen otobüste ilköğretim okulu öğrencileri de vardı

A+A-

Batman’da, 4 ilköğretim okulu öğrencisinin yaralandığı kaza, mobesa kameralara yansıdı. Kamyonun çarptığı yarım otobüsteki 4 ilköğretim okulu öğrencisi şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu.
Kaza, sabah saatlerinde Belde Mahallesi yeni Siirt çevre yolu üzeri Anadolu Lisesi kavşağında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Siirt istikametinden Batman istikametine seyir halinde olan 56 AF 756 Plakalı Kamyon, Anadolu Lisesi yönünden Çevre yoluna girmek isteyen 21 DS 889 plakalı DSİ’ye ait yarım Otobüsle çarpıştı. Kaza anı Emniyet Müdürlüğünün Mobesa kameralarına saniye saniye yansıdı.


YARIM OTOBÜS YAN YATTI
Kamyonun çarpma şiddeti nedeniyle yarım otobüs kavşakta yan yattı. Yarım otobüsün içinde bulunan İlköğretim Okulu öğrencileri İsmail Şat(13), Emre Bakan(7), Muhammed Birim(11) ve Meryem Birim(8) yaralandı. Yaralılar Batman Devlet Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine kaldırıldı. İsmail Şat isimli öğrenci, Devlet Hastanesinde yapılan ilk tedaviden sonra yüzündeki yara nedeniyle Özel bir hastanenin plastik cerrahi servisine sevk edildi.
Diğer 3 yaralı ise ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Kavşakta yan yatan yarım otobüs sanayi sitesine çekilirken, kavşaktaki kazanın sinyalizasyon sisteminin düzenli çalışmamasından dolayı meydana geldiği ileri sürüldü. DSİ’ye ait servis şoförü ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız