1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaza geçiren doktorun sağlık durumu nasıl?
Kaza geçiren doktorun sağlık durumu nasıl?

Kaza geçiren doktorun sağlık durumu nasıl?

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Dr. Ece Atalay’ın sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaptı:

A+A-

Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesinde  Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Uzman Dr. Ece Atalay 13 Nisan 2014 tarihinde geçirdiği olduğu trafik kazası sonrası ağır yaralanmıştı.

Atalay’ın sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, “Doktorumuzun sağlık durumu gayet iyi ve hızla daha iyiye doğru gitmektedir” dedi.

Atalay’ın tedavisine Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam edildiğini belirten Tepe, “Doktorumuz yarın hastanemizde plastik cerrahi uzmanları tarafından ameliyat edilecektir. Kendisinin en kısa zamanda tamamen iyileşip normal yaşantısına dönmesini ve yeniden hastalarına eskiden olduğu gibi hizmet vermesini bekliyoruz. Bugüne dek doktorumuzun sağlığını yakından takip edip geçmiş olsun dileklerini sunan,  dualarını esirgemeyen tüm hastalarına sağlık camiası adına teşekkür ederiz”  diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız