1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Kazada 2A sınıfı yok oldu. İZLE
Kazada 2A sınıfı yok oldu. İZLE

Kazada 2A sınıfı yok oldu. İZLE

Okulun en başarılı sınıfıydı. Öğretmenlerinin sözleri acıları bir kat daha artırdı. Fotoğraflar basına dağıtıldı.

A+A-
Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında Zafer İlköğretim Okulu'ndan çok sayıda öğrencinin hayatını kaybetmesi üzerine okula akın eden velilerin bekleyişi sürerken, 2/A sınıfı tiyatro öğretmeni Burcu Tuna, sınıfın çok başarılı olduğunu belirterek üzüntüsünü dile getirdi.

İzmir'den Kapadokya'ya gezi için yola çıkan öğrencileri taşıyan otobüsün Aksaray yakınlarında bir kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen kazada 33 kişinin öldüğü haberi, geziye katılanların İzmir'deki ailelerini ve öğretmenlerini yasa boğdu. Okul önünde toplanan veliler ve öğretmenler, bilgi edinmek için sabırsız bir bekleyiş içine girdi.

Geziye katılan 2/A sınıfının tiyatro öğretmeni olan Burcu Tuna, "2/A sınıfı benim en başarılı sınıflarımdan bir tanesiydi. Tiyatroya hepsi de çok yatkındı. Ben hala öldüklerine inanamıyorum. Keşke onların yanında olabilseydim. Hepsini de çok özleyeceğim" dedi.

Burcu Tuna, gectiğimiz aylarda Kadifekale'de 2/A sınıfı ile yaptığı "İstanbul'un Fethi" adlı tiyatro gösterisinin görüntülerini basın mensuplarına dağıttı. Görüntüleri izlerken Burcu öğretmen gözyaşlarına boğuldu. Haberi alan öğrenci velileri okula gelmeye devam ediyor.



İzmir Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerini Kapadokya gezisine götüren Cumhur Çolak'ın kullandığı 45 HA 158 plakalı otobüsün saat 06.00 sularında Aksaray'a 58 kilometre mesafede bulunan Bozcamahmut mevkisinde, karşı yönden gelen Adnan Ölmez yönetimindeki 42 AFM 32 plakalı kum yüklü kamyon ile çarpıştı. Kazada en son bilgilere göre 33 kişi can vermiş 35 kişi de yaralı olarak açıklanmıştı.

Ortaya çıkan görüntüler ise küçük öğrencilerin ölüm feci kaza öncesi otobüsün içinde şarkılar söylediklerini, daha sonra olacaklardan habersiz doya soya eğlendikelirini ortaya koydu.:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum