1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kazaların arkası gelmiyor
Kazaların arkası gelmiyor

Kazaların arkası gelmiyor

Rize'den Pazar istikametine gitmekte olan 08 HA 285 plakalı özel araç Kemer Köyü girişindeki keskin virajı alamayarak 15 metre yükseklikten dereye uçtu.

A+A-

Gece saat 10 sularında meydana gelen kazada Rize'den Pazar istikametine gitmekte olan 08 HA 285 plakalı özel araç Kemer Köyü girişindeki keskin virajı alamayarak 15 metre yükseklikten dereye uçtu. Araç içinde bulunan 3 kişinin kazadan sağ kurtulması bir mucize olarak nitelendirilirken yaralılardan birinin durumunun ise ağır olduğu bildirildi.              



Daha önce de aynı virajda 2 kazanın yaşanmış olması yöre halkının tepkisine sebep olurken kazaların nedeni olarak ta virajı belirten hiçbir tabelanın olmaması gösterildi. Hem yöre halkı hem de Çay TV olarak tehlikeye günlerce öncesinden dikkat çekilirken yetkililerin çözüm noktasında herhangi bir girişiminin olmaması tepki topluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız