1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kazım Koyuncu için anma töreni
Kazım Koyuncu için anma töreni

Kazım Koyuncu için anma töreni

Kazım Koyuncu için sevenleri anma programı düzenleyecek. Siyasi polemik nedeniyle ailesi daha önce anma programını iptal etmişti.

A+A-

2004 yılının sonlarında yakalandığı akciğer kanseri sebebiyle tedavi gören ancak 25 Haziran 2005 tarihin hayata gözlerini yuman Karadeniz'in ünlü şarkıcısı Kazım Koyuncu için 6t1s.com üyeleri anma programı düzenleyecek. Site üyesi Mustafa Akyüzlü, Kazım Koyuncu'nun mezarı başında yapılacak tüm anma törenlerinin ailesi tarafından iptal edildiğini belirterek, "Biz aile ile yaptığımız görüşmelerde, alınan bu kararı sitemizin düzenleyeceği organizasyonu hiç bir şekilde etkilemeyeceğini, Hopa'da en iyi şekilde ağırlanacağımızı öğrendik. Kazım Koyuncu'nun ailesi siyasi bir malzeme olmamak için Kazım Koyuncu için düzenlenecek anma törenlerini bu yıl iptal etmişti. Bu organizasyonu Trabzonspor taraftar dernekleri ile birlikte hareket edeceğiz. Onlarda Kazım Koyuncu anmak için bizimle olacaklar. Trabzon Belediyesi de bize gereken desteği verdi. Bütün herkesi bizde o günkü anma törenlerine bekliyoruz" dedi.

Kazım Koyuncu'yu anmak isteyen sevenleri 25 Haziran Pazartesi günü saat 09.00'da Trabzon Belediyesi önünden kalkacak araçlarla birlikte Hopa'ya gidebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum