1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kazmaz: ADD'de kendimizi evimizde hissediyoruz
Kazmaz: ADD'de kendimizi evimizde hissediyoruz

Kazmaz: ADD'de kendimizi evimizde hissediyoruz

Rize Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret et eden MHP Rize Milletvekili Adayı Cem Kazmaz: "Kendimizi evimizde hissettik'

A+A-

MHP MYK Üyesi ve MHP Rize Milletvekili Adayı O.Cem Kazmaz, MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben ve MHP Rize yönetim kurulu üyeleri Rize Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret etti.

MHP Heyetini yönetim kurulu üyeleriyle karşılayan Atatürkçü düşünce derneği Rize Şubesi Başkanı Ömer Toprak dernek olarak siyasi sınırları olduğunu belirterek “Bu ülkenin ulus devlet sınırları içerisinde bölünmez bütünlüğünü savunan, Atatürk ilke ve inkılâpları çizgisinde olan her partiye yakınız. Sözde Ermeni soykırımı söylentilerini şiddetle reddediyoruz. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. MHP’nin bu süreçte Ermeni konusundaki açıklamalarını destekliyoruz” dedi.

add01.20150426135245.jpg

KAZMAZ: "ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDE KENDİMİZİ EVİMİZDE HİSSEDİYORUZ"

MHP Rize Milletvekili Adayı Cem Kazmaz “Atatürkçü Düşünce Derneğinde kendimizi evimizde hissediyoruz” dedi ve şöyle devam etti: “Bazı parti genel başkan yardımcılarının talihsiz açıklamaları olmuştur özellikle bu parti Atatürk’ün partisi olduğunu söyleyen partidir. Ulus Devlet Miladını doldurdu beyanatını vermek Atatürk’e ihanettir. Bu ulus devletini Atatürk kurmuştur ve onun kurduğu bu devletten, onun ilkelerinden MHP olarak dün taviz vermedik yarın da vermeyeceğiz. En büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal Atatürk’tür ve onun yolundan hiç sapmadık sapmayacağız. Biz dün Tunceli’de olduğu gibi bu ülkenin her karışında Atatürk’ün lafı olan 'Ne mutlu Türküm diyene' diye haykırmaya devam edeceğiz”

add02.20150426135408.jpg

Daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri tarafından sorulan soruları cevaplayan Kazmaz projelerini anlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum