1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KAZMAZ: MHP RİZE'DEN VEKİL ÇIKARABİLİR
KAZMAZ: MHP RİZE'DEN VEKİL ÇIKARABİLİR

KAZMAZ: MHP RİZE'DEN VEKİL ÇIKARABİLİR

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz, yeni hedeflerinin Rize'den milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Osman Cem Kazmaz Rize İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanı Ali Uzun ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Naciye Hacıömeroğlu ve Yönetimi’nin yanı sıra MHP’nin Rize’de bir çok önde gelen isimleri ile Dr. Sorfram’da düzenlenen bir yemekte buluştu.

Genel Seçimler için çalışmalarına start verdiklerini dile getiren Kazmaz, başta Madenli Beldesi’nde olmak üzere AK Parti’nin kapı kapı gezerek iş sözü verdiği, ayni ve nakdi yardım dağıttığı örneğiyle ‘AK Parti’nin Türkiye’de nasıl seçim kazandığını buradan anlıyoruz’ dedi. Ayrıca tüm kampanya mağdur Başbakan’a sahip çıkılması üzerinden yürütüldü dedi.

mhp4.20140415145303.jpg

‘ÇAYELİ VE MADENLİ’DE YAZICI KAPI KAPI GEZEREK SÖZ VERDİ’

Rize’nin Çayeli İlçesi ile bağlı Madenli Beldesi’nde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın, Özel bir Şirketin Genel Müdürüyle birlikte evleri gezdiği ve Madenli Halkına iş sözü verildiği iddialarının ortalıkta dolaştığını iddia eden MHP İl Başkanı O. Cem Kazmaz  “AK Partili Bakan Hayati ve bir Özel Şirket Genel Müdürü Madenli’de mahallelerde 1.500 kişiye iş sözü verdikleri söyleniyor. Genel Müdür Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde işletmeler kuracaklarını ve işe alınacak 1500 kişinin önceliğinin buradan olacağını dile getirerek iş sözü vererek seçimleri bir iki gece de maalesef kaydırdıkları duyumları geliyor. Milletimizin sıkıntıları var bu yüzden üzülerek ifade etmeliyim ki kanıyorlar” ifadelerini kullandı.

mhp3.20140415145325.jpg

RİZE’DE İŞ VAADİ

Rize Merkez’de AK Parti’nin çok kişiye iş vaadi yaptığını ve Belediye Başkan’ı Reşat Kasap’ın çektiği sms ile kendini ele verdiğini ifade eden Kazmaz “ama gene de Milletimizin iradesine saygı duymamız gerekir. Şu da unutulmamalıdır ki İl Genel Meclis adayımız Servet Kabil'e de ayrıca teşekkür ediyorum. Baktığımızda Sayın Kabil'in rakibi Muhammet Avcı değildi veya belediye başkan adaylarımızın rakipleri AK Parti’nin belediye başkan adayları değildi. Biz doğrudan Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la yarıştık. Rize’de çok kişiye ayni ve nakdi yardım gibi şeyler ulaştırıldığı söyleniyor, iş sözleri verildiği dile getiriliyor. 6 trilyonluk bir seçim bütçeleri vardı. Gerginlik politikaları son iki günde bir ses kısıklığı ve bunun sonucunda Rizeliler de zannettiler ki Rizeli Başbakanı harcıyorlar, devirecekler  zannetti ve  başbakana sahip çıkma adına AK Parti’ye oy verdi” dedi.

mhp2.20140415150403.jpg

MHP RİZE’DE İDDİALI, MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK

Kazmaz konuşmalarına şu şekilde devam etti; “Bu seçim sonuçlarını ben pozitif okuyorum. AK Parti 7 bin, CHP 9 bin civarında oy kaybetmiş. Bizim ise geçen Milletvekilliği seçimlerinde 14 bin bir oyumuz vardı. Bu 14 bin oy şimdi 19 bine çıkmış. Bu arada Saadet Partisi’nin 6 bin olan oyu 22 bine çıkmış. İrdelenmesi gereken nokta burası. Saadet Partisi’nin bu oyu gerçek anlamda değil. Rize Merkez’de almış bu oyun çoğunluğunu zaten merkez sağ tandanslı ve AK Parti karşıtı. Mehmet Bekaroğlu’nun oluşturduğu bir hava ile insanlar seri bir şekilde oy kullanmışlar. Bu bakımdan ben bunu pozitif olarak değerlendiriyorum. Tabi belediye başkanlıklarını alsaydık güzel olurdu ama şimdi bizim 2019’da belediye başkanlığı anlamında hedefler koymamız lazım. Şuan da önümüzde bir milletvekilliği seçimi var. Bizim bir sonraki hedefimizin Rize’den milletvekili çıkarılması olması lazım. MHP Rize’den nasıl milletvekili çıkarabilir bunu masaya yatırıp, bunun çalışmasını yapmamız gerekir. Bunu incelediğimizde görüyoruz ki AK Parti’den 8000 oy aşağıya inmesi gerekiyor. Bizim oyumuzu 40 bine getirmemiz gerekir. Saadet Partisi’ne kayan 10 bin oyu Milliyetçi Hareket Partisi’nde toplamamız gerekir. İnsanlara Saadet Partisi’nin seçim barajın altında kaldığı için oylarının boşa gideceğini söylememiz gerekir.Biz bu yönde bugünden çalışmaya başladık.

mhp1.20140415150451.jpg

BU BAŞARI KADINLARIMIZIN

Rize Basınında MHP’nin Rize Adayı 10 bin ev gezdi diye haberler yer alıyorsa bu başta Kadın Kolları Başkanımız Naciye Hanım olmak üzere, kadın kollarımızın başarısıdır. Milliyetçi Hareket Partisi Rize’de bir ses bıraktı, bu sesi de MHP’nin Kadın Kolları Teşkilatı bıraktı. Kadınların emeği olmazsa hiç bir şey olmaz. Kadın Kollarımıza en içten duygularımla teşekkür etmek istiyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum