1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kent Konseyi; üretiyor, sergiliyor
Kent Konseyi; üretiyor, sergiliyor

Kent Konseyi; üretiyor, sergiliyor

Rize Kent Konseyi Kadın Kolları Meclisi el emeklerini Rize kültür merkezi sergi salonunda davetlilerin beğenisine sundular.

A+A-

Mustafa BAYRAK
Rize Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda el emeklerini sergileyen Rize kent konseyi kadın meclis başkanı Handan Usta amaçlarının üretici ve girişken olan ev hanımlarının potansiyellerini ortaya çıkarmak olduğunu söyleyerek “Bayan arkadaşlarımız evlerinde üretecekleri el emekleri, göz nurlarını pazarlamaktır. Bu proje kapsamında tüm kadınlarımıza fırsat yaratmak istekli hanımları bir araya toplamaktır” dedi.

Handan Usta Salı ve Cuma günleri Rize belediyesinde konseye üye olmak isteyen bayanların kayıtlarını yapmalarını isteyerek “Amacımız konseyimizi genişletmek ve tüm bayan arkadaşlarımızı konseyin içine çekmektir. Oturan değil üreten olmalıyız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız