1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Keresteci, kazaya kurban gitti
Keresteci, kazaya kurban gitti

Keresteci, kazaya kurban gitti

Bem-Bir-Sen'in, Ardeşenli Genel Sekreteri İbrahim Keresteci, geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

A+A-

Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri İbrahim Keresteci, geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Keresteci için yarın Ankara Hacı Bayram Camii'nde öğlen vakti cenaze namazı kılınacak. Cuma günü ise İstanbul Bağcılar Merkez (Meydan) Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Bahçelievler Kocasinan Mezarlığı'nda defnedilecek.

Geçtiğimiz günlerde sendikal çalışmalar için Amasya'ya giderken Çorum'un Mecitözü ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonrası tedavi altına alınan Keresteci, aniden gelişen septik şok sonucu komaya girmişti.

Yaklaşık 12 gündür yoğun bakımda uyutulan ve solunum cihazına bağlanan Keresteci'nin bünyesinde yüksek enerjili travmaya bağlı ağır bir enfeksiyon gelişmiş, yoğun bir antibiyotik tedavisi ve böbrekleri ile ilgili olarak diyaliz tedavisi uygulanmıştı.

Uzun yıllar Memur-Sen camiasında bulunan ve sendikal hayatında önemli ilklere imza atan Keresteci, bugün ani tansiyon düşüklüğü nedeniyle yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1968 Rize-Ardeşen doğumlu olan İbrahim Keresteci, Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. 1993 yılından itibaren belediyecilik hayatına Bağcılar Belediyesi'nde başlayan Keresteci, 10 yıl süresince belediyenin çeşitli kademelerinde yöneticilik yaptı.

2003 yılından itibaren Memur-Sen'e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası'nda Genel Eğitim Sekreterliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunan İbrahim Keresteci, sivil toplum ve yerel yönetim çalışmalarıyla daima gündemde oldu.

Kamu sendikacılığı, yerel yönetimler, kamu ihale kanunu uygulamaları, halkla ilişkiler, etkili iletişim, sosyal diyalog programları konusunda Türkiye'nin bütün illerinde uygulamalı eğitim programları ve seminerler veren Keresteci, Bem-Bir-Sen Genel Sekreteri sıfatı ile yurt içi ve yurtdışında yerel yönetimler konusunda çalışmalarda bulundu. Keresteci evli ve 3 çocuk babasıydı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum