1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kermes kapanmayınca döneri sokağa salladı!
Kermes kapanmayınca döneri sokağa salladı!

Kermes kapanmayınca döneri sokağa salladı!

Kermes mağduriyeti yüzünden lokantasını kapatan Pazarlı işletmeci, sabah aynı kermesi açık görünce bu kez taktığı döneri sokağa fırlattı!

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Rize’nin Pazar ilçesinde açılan kermesler yüzünden zarar ettiğini söyleyerek dükkanını kapatan lokantacı, kaymakamlık ve belediyeye müracaat etmesine rağmen kermesin kapatılmaması üzerine adeta isyan etti.

doner1.jpg

Olaya dikkat çekmek için dün kapattığı lokantasını bugün yeniden açan ve döner takıp işine başlayan lokantacı, bir süre sonra 20 metre bitişiğindeki kermesin yeniden açıldığını görünce öfkelenerek işyerine astığı döneri sokağa salladı.

doner2.jpg

Tepkisini dile getiren 46 yaşındaki Adem Keskin, “Biz bir mağduriyete dikkat çekmeye çalışıyoruz. Kaymakama gittik olmadı, belediye başkanına gittik olmadı. Niye kapatmadılar hala. Biz neyiz burada? Uganda’dan mı, uzaydan mı geldik buraya? Mal sahibi gelir tehdit eder. İş yapmak istiyorum kardeşim. Dünden beri telef olduk yeter artık. Hastanelik oldum. Bu Müslümanlığın hiçbir tarafında yok” dedi.

doner3.jpg

Kendisinin uluslararası usta aşçılık belgesine sahip olduğunu ve helalinden ticaret yapmak istediğini ancak yaşananlar karşısında mağdur kaldığını anlatan lokanta işletmecisi Keskin, “Ben masraf edeceğim, para harcayacağım, iş yapamayacağım. Böyle bir şey yok. Bu iş için uğraşıp duruyoruz, bir tanesi dikkate almadı. Ne kaymakam ne belediye başkanı. Bu olay oluyor o gün kapatmaları lazım, hala kermes açılıyor.” diye tepki gösterdi.

doner4.jpg

İLGİLİ HABER:
Pazar'da lokantacılardan kermes tepkisi

HABERİN VİDEOSU:


Kermes kapanmayınca döneri sokağa salladı! paylaşan: pazar53
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
32 Yorum