1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kesinti elektrik öğrencilerini engellemedi!
Kesinti elektrik öğrencilerini engellemedi!

Kesinti elektrik öğrencilerini engellemedi!

Rize’de akşam yaşanan elektrik kesintisine rağmen, RTEÜ elektrik bölümü öğrencileri buldukları pratik yöntem ile aksatmadan derslerine devam ettiler

A+A-

Rize’de dün akşam yaşanan elektrik kesintisi, gece eğitimi gören Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Elektrik Bölümü öğrencilerinin ilginç bir yöntem ile derslerine devam etmelerine neden oldu.

Rize’de saat 20:00 sıralarında il genelini kapsayan ve yarım saat süren elektrik kesintisi yaşandı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde gece eğitimi gören Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü öğrencileri sınıfları karanlığa boğulunca derslerine devam etmek için pratik bir yol buldular.

elektrik.20150423172932.jpg

Elektrik alanında eğitim gören öğrenciler elektrikler kesilince cep telefonlarının ışıklarını yakarak sınıflarını aydınlatmayı başardı.

Cep telefonları ile sınıflarını aydınlatmayı başaran öğrenciler aksatmadan derslerine devam etti. Ortaya ise ilginç bir görüntü çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum