1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kırat'ın ipleri Yılmaz'ın elinde!
Kırat'ın ipleri Yılmaz'ın elinde!

Kırat'ın ipleri Yılmaz'ın elinde!

Mesut Yılmaz'ın Ayder ziyaretinde kırata binip basın mensuplarına poz vermesi "Kırat'ın ipi elinde" şeklinde değişik yorumlara neden oldu.

A+A-

Eski Başbakan Mesut Yılmaz bağımsız adaylığını koyduğu Rize’de gezmediği ilçe, çıkmadığı yayla kalmadı. Seçmenleri ile buluşmaya devam eden Yılmaz’ın, "Meclise girersem DP ile Anavatan'ı birleştireceğim. Gerekirse yeni bir parti kuracağım" şeklindeki açıklamaları Türk siyasi gündemine oturdu. Rize dışındaki illerde DP’den aday olan Trabzon’da eski bakan arkadaşı Eyüp Aşık, Artvin’de Adnan Çeltikcioğlu gibi isimlere de açık destek isteyen Yılmaz bir bakıma DP’nin barajı geçmesi içinde mücadele veriyor.

BU SEÇİM SON ÇAREDİR
Yılmaz merkez sağda birleşmenin kaçınılmaz olduğunu belirterek, "Umut ediyorum bu seçim merkez sağ seçmenin çaresizliğinin son seçimi olacak. Siyasi hedefimiz bu seçimle yeniden iktidar olacak bir merkez alternatifi sunmaktır. Ben seçilir TBMM’ye gidersem bu birleşmeye katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
ÇANKAYA SİYASİ HEDEF OLAMAZ
Cumhurbaşkanlığının hiç kimse için siyasi hedef olamayacağını söyleyen Yılmaz, "Ancak siyasi partilerin uzlaşması ile cumhurbaşkanı seçilebilir. Hele Anayasa Mahkemesinin son kararından sonra mecliste 3’te 2 uzlaşma gerekiyor. Hiç kimsenin böyle bir şahsi hedefle yola çıkması mümkün değil" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum