1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kızılay, Pazar'da kan çadırı kurdu
Kızılay, Pazar'da kan çadırı kurdu

Kızılay, Pazar'da kan çadırı kurdu

Kızılay Pazar Şubesi tarafından kurulan çadırda kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kampanya süresince bin ünite kan bağışı gerçekleşmesi umuluyor.

A+A-

Naci GÜVEN - Kızılay Pazar Şubesi kan bağışı kampanyası başlattı. Pazar Adliyesi önünde kurulan çadırda ilk günün vatandaşların oldukça yoğun bir şekilde kan bağışında bulundukları gözlenirken, kampanyanın 10 gün devam edeceği belirtildi.
Kızılay Pazar Şubesi Başkanı Esat Balta kampanya süresince bin ünite kan bağışının gerçekleşmesini umut ettiklerini belirterek, “İnsanın yaşamını devam ettirebilmesi için kanın tartışılamayacak kadar önemi vardır. Şunu unutmamak gerekir ki, bağışlanan her kan, bir can demektir. Bilimsel veriler, kan bağışında bulunan insanların daha sağlıklı bir yaşam sürecine girdiklerini ortaya koymuştur. Pazar, daha önceki kampanyada büyük bir bağışta bulunarak örnek ilçe olmuştu. Aynı hassasiyetin gösterileceğine eminiz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum