1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Köksal Toptan, adaşına sevindi
Köksal Toptan, adaşına sevindi

Köksal Toptan, adaşına sevindi

DP Rize İl Başkanı Köksal Toptan, AKP'nin kendisiyle aynı ismi taşıyan akrabası Köksal Toptan'ın Meclis Başkanı olmasına sevindi, AKP'ye göz kırptı

A+A-

Demokrat Parti (DP) Rize İl Başkanı ve Rize'den 1. sıra milletvekili adayı olan Köksal Toptan, AK Parti'nin kendisiyle aynı ismi taşıyan akrabası Köksal Toptan'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) başkanlığına seçmesinin çok isabetli bir karar olduğunu söyledi.
Tatil yaptığı Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay tatil beldesinde İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Köksal Toptan, seçimdeki beklentilerinin gerçekleşmediğini söyleyerek, "Doğru Yol Partisi (DYP) olarak seçime girseydik baraj sorunu yaşamazdık. 1.5 aylık bir partiyle seçime girdik. En kötü sorunumuz da bu oldu. Halkımız Demokrat Parti'nin bir sol parti olduğunu algılamış. Yani bunu anlatmakta zorluk çektik. Yine de Allah'a şükür ki iyi oy aldık diye düşünüyorum" dedi.
Köksal Toptan'ın meclis başkanı seçilmesinden sevinç duyduğunu ifade eden Toptan, "Değerli aile büyüğüm olan Köksal Toptan benim siyasi rehberimdir. Çok dürüst, namusludur ve devlet için yapamayacağı bir şey yoktur. AK Parti'nin 4.5 yıllık siyasi hayatında en doğru tercihi yaptığını düşünüyorum. Türkiye'nin nasıl bir meclis göreceğini dün mecliste gösterdi. İnşallah AK Parti cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Köksal Toptan gibi değerli insanı çıkarır, aday gösterir ve tekrar bir siyasi kucaklaşmayı yakalar. İnşallah kavgalardan uzaklaşılır ve hizmete dönük siyaset yapılır" diye konuştu.
Toptan, "Gazeteci arkadaşlarımdan beni AK Parti'ye dahil etmek istedikleri yönünde duyumlar alıyorum. Böyle bir durumun söz konusu olması benim için bir şereftir. Resmi bir teklif almadım ama halk öyle bir hazırlık yapmış. Siyaset rüzgar gibidir, insanı alır götürür, nereye götürürse gideceğiz" dedi.
Cep telefonuyla Köksal Toptan'ın baba olan oğlu Tuğra'yı arayarak tebrik eden Köksal Toptan, "Allah utandırmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum