1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Köpekten korkan atlet 1. oldu!
Köpekten korkan atlet 1. oldu!

Köpekten korkan atlet 1. oldu!

Köpekten korkan milli atlet halk koşusunda peşine köpek takılınca rakiplerinin önünde açı ara birinciliği elde etti. İşte o ilginç yarışma!

A+A-

Isparta'da düzenlenen Halk Koşusu'nda peşine takılan köpekten korkan milli atlet, önde götürdüğü yarışı açık ara birinci tamamladı.
Isparta Belediyesi tarafından Atatürk'ün Isparta'ya gelişinin 77. yılını anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Atatürk Halk Koşusu'na katılan milli atlet Mehmet Çağlayan, peşine bir sokak köpeği takılınca zor anlar yaşadı. Çünür mevkiinde başlayan ve belediye önünde son bulan büyükler kategorisi 6 bin 700 metrelik koşunun startını Isparta Valisi Şemsettin Uzun ve Belediye Başkanı Hasan Balaman birlikte verdi. Start anından itibaren ilk sıraya yerleşen Mehmet Çağlayan'ın peşine yarışın şehir merkezi bölümü geçilirken bir sokak köpeği takıldı. Atletle birlikte koşmaya başlayan köpek, Çağlayan'a zor anlar yaşattı. Köpekten korkan milli atlet daha da hızlanırken, aynı zamanda da hakem ve çevredekilerden köpeği uzaklaştırmaları için yardım istedi. Mehmet Çağlayan hızını artırınca, kendisini takip eden rakipleriyle arasındaki fark da açıldı. Milli atlet, yarışta açık ara birinci oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız