1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Külünkoğlu da Ak Parti aday adayı
Külünkoğlu da Ak Parti aday adayı

Külünkoğlu da Ak Parti aday adayı

Çay Tv'nin kurucusu Cemal Külünkoğlu da Ak parti İstanbul 1. Bölgeden aday adayı oldu. Külünkoğlu son olarak ABD'de ticaret yapıyordu.

A+A-

ÖZGÜR TEPE - Sporcudan sanatçıya, ekonomistten turizmciye farklı kesimlerden adaylık başvuruları yapılırken medya patronları da siyasete soyunuyor. Türkiye de bir çok ilke imza atan ve gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken ve merkezi Rize'de bulunan Çay Televizyonu’nun kurucularından Cemal Külünkoğlu da 22 Temmuz tarihinde yapılacak seçim için AK Parti'den İstanbul 1. Bölge aday adayı oldu.
Aday adaylığı için başvuruda bulunan Cemal Külünkoğlu renkli kişiliği ile de dikkat çekiyor. 90’lı yılların başlarında radyo ve televizyon yayıncılığına imza atan Cemal Külünkoğlu, Rize ve İstanbul'da başlattığı ticari faaliyetlerini Azerbaycan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürdü. ABD'de işletme dalında Yüksek Lisans da yapmış olan Külünkoğlu, aynı zamanda merkezi Chicago’da bulunan Türk Amerikan Ticaret Odası’nın Meclis Başkanlığı görevini yürütüyor.
Uluslararası İş İdaresi, Toplumsal Kalkınma ve İnsan Kaynakları Yönetimi konusunda da uzmanlık çalışmaları bulunan Külünkoğlu, Türkiye’nin dünyaya açılımına ve demokratikleşme sürecine katkıları olabileceğine inandığı için siyasete girmeye karar verdiğini kaydetti. Türk siyasetinin yeniliklere ve istikrara ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Külünkoğlu, kronikleşen sorunların çözümü konusunda gerekli olan birikime sahip olduğunu ve hizmet için büyük heyecan duyduğunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum