1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi, sertifika aldılar
Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi, sertifika aldılar

Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendi, sertifika aldılar

Pazar Irmak köyünde düzenlenen Kur'an-ı Kerim okuma kursunu başarıyla tamamlayan 7-77 yaş arası 17 kursiyere sertifikaları verildi.

A+A-

Pazar Irmak köyünde Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü tarafından “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Vali Erdal Ata İlköğretim Okulu tarafından talep edilen Kur’an-ı Kerim’i okuma kursuna katılan 17 kursiyer başarı ile kursu bitirirken, düzenlenen tören ile sertifikalarını aldılar.

sert2.20140418114239.jpg

Törene Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İlçe Müftüsü Vedat Başsan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Halk Eğitim Müdürü Ömer Keskin, siyasi partilerin ilçe başkanları, Halk Eğitimde görevli usta öğreticiler katıldı. 

sert1.20140418114258.jpg

Sertifikalarını teslim ettiği kursiyerlere ve haziruna hitap eden Kaymakam Selçuk Aslan yaygın eğitim faaliyetleri ile 7’den 77’ye her yaş grubuna ulaşmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Burada açtığımız kursumuzun da oldukça anlamlı oldu. Kutsal kitabımızın ilk ayetinin “oku” emriyle başlamasına nazire gibi kursiyerlerimizin çoğunluğunun ileri yaşına rağmen göstermiş oldukları bu disiplin ve iradelerini takdir ediyoruz. Bu vesileyle de içinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız