1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kurbanlıklar trafik kazasının stresini plajda attı
Kurbanlıklar trafik kazasının stresini plajda attı

Kurbanlıklar trafik kazasının stresini plajda attı

Rize’nin Çayeli ilçesinde bulunan Limanköy Aile Plajı’nın konukları kurbanlık hayvanlar oldu.

A+A-

Karadeniz Sahil Yolu'nun Çayeli ilçe geçişi Karadeniz sahil yolu üzerinde dün gece meydana gelen trafik kazasında Kars'tan Rize istikametine gitmekte olan 76 DE 893 plakalı Nizamettin Yıkıcı yönetimindeki TIR, şoförün Karadeniz Sahil Yolu güzergahında ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yola savruldu. Savrulma sonucu araç içerisinde bulunan Erol Çoban ağır yaralanırken, TIR'ın kasasında Rize'deki kurban pazarına götürülmek istenen 23 kurbanlık hayvan ise yola savruldu. Kaza sonrası yaklaşık yarım saat trafiğe kapanan Karadeniz Sahil Yolu, kaza yapan TIR'ın vinçler yardımıyla kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Kars’tan Rize’deki kurban pazarına götürülmek için yola çıkan kurbanlık hayvanlar geceyi plajda geçirirken, sürekli ova ortamında yaşayan hayvanlar geceyi geçirdikleri plajda gün açmasıyla farklı bir manzara ile karşılaştılar. Sabahın ilk ışığında tedirgin hareketleriyle dikkat çeken kurbanlıklar işletme sahibinin yakın ilgisiyle sakinleştirildi.

kurban1.20140920141140.jpg

PLAJ İŞLETMECİSİ SAHİP ÇIKTI
Karadeniz sahil yolu üzerinde kaza sonrası devrilen TIR’ın üzerindeki hayvanları kendi plajına alan plaj işletmecisi hayvan sahibi hayvanlarını alana kadar hayvanlarla ilgileneceğini ifade etti. Plaj işletmecisi Zafer Koçal, “Dün gece plajımızın yakınında yaşanan kaza sonrası 23 büyük baş kurbanlık hayvanların telef olmaması ve sağa sola kaybolmaması için plajımıza getirdik. Bu bahaneyle hayvanlar stres atıp kurban bayramı öncesi tatil yapmış oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız