1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. LAZ BÖREĞİNE KARDEŞ GELDİ: LAZ KADAYIFI!
LAZ BÖREĞİNE KARDEŞ GELDİ: LAZ KADAYIFI!

LAZ BÖREĞİNE KARDEŞ GELDİ: LAZ KADAYIFI!

Karadeniz mutfağının vazgeçilmez tatlısı Laz Böreğine alternatif, Laz Kadayıfı üretildi. Laz Kadayıfı, Laz Böreğinin tahtını şimdiden sallamaya başladı!

A+A-

Rize’nin Pazar İlçesinde Kurdoğlu Pastacılık tarafından Laz Böreğine alternatif olarak geliştirilen Laz Kadayıfı yoğun ilgi görüyor.

lazkadayifi01.jpg

Laz Böreği gibi Laz Kadayıfının da literatürde yerini alacağına inandıklarını söyleyen firma sahibi Demir Ali Kurdoğlu, “Alternatif olsun diye Laz Kadayıfını ürettik. 20 gün oldu üretime başladığımız. Çok yoğun bir talep oldu. Hem dükkân müşterilerimiz hem de dışarıdan gelen siparişlerimiz her geçen gün artıyor.” diye konuştu.

lazkadayifi06.jpg

Laz Kadayıfının tarifini vermek istemeyen Kurdoğlu, “O bizde saklı kalsın.” derken, Laz Böreği ile benzerliğinin sadece içindeki muhallebisi olduğunu ifade erek, “İsmini Laz Kadayıfı koyduk. 4 tepsi gidiyor. Sürekli artış var. Porsiyonu biraz büyük yaptık ve 250 gram olarak belirleyerek 4 TL’den satışa sunduk.” dedi. (Kaynak: pazar53.com)

HABERİN VİDEOSU:

lazkadayifi05.jpg

lazkadayifi04.jpg

lazkadayifi03.jpg

lazkadayifi02.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum