1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mahmutoğlu dualarla uğurlandı
Mahmutoğlu dualarla uğurlandı

Mahmutoğlu dualarla uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ÇAYKUR eski genel müdür yardımcılarından İhsan Mahmutoğlu dualarla ebediyete yğurlandı.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ÇAYKUR eski genel müdür yardımcılarından İhsan Mahmutoğlu için bugün ÇAYKUR Genel Müdürlüğü bahçesinde bir tören düzenlendi.
Cenaze törenine ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, eski genel müdürlerden Tüncer Ergüven, eski genel müdür yardımcılarından Şafak Basa, AK Parti Rize Milletvekili Abdülkadir Kart, ÇAYKUR çalışanları ile yakınları katıldı. Tören sonrası Mahmutoğlu'nun cenazesi, Orta Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Gölgeli köyünde toprağa verildi.
ÇAYKUR'da 33 yıl çalıştıktan sonra 2005 yılında emekli olan Mahmutoğlu, 1997-2005 yılları arasında genel müdür yardımcılığı yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum