1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Makarna pişirdi diye eşini öldürdü
Makarna pişirdi diye eşini öldürdü

Makarna pişirdi diye eşini öldürdü

Eşi makarna pişirdi diye cinnet geçiren 55 yaşındaki Trabzonlu vatandaş cinnet geçirerek çekiçle korkunç bir cinayet işledi.

A+A-

Trabzon'un İnönü Mahallesi'nde dün akşam eşini başına çekiçle vurarak ölümüne sebep olduğu ileri sürülen şahıs, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Olay dün akşam Çağlayan Sokak'ta meydana geldi. Eşi Şükran C. (53) ile tartışan K.C. (55) daha sonra cinnet geçirerek evde bulduğu çekiçle eşinin başına bir kaç kez vurarak öldürdü. Olay sonrası firar eden K.C. daha sonra Maçka İlçesi'nde jandarma tarafından yakalanarak polise teslim edilirken, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Tutuklanan zanlının eşi ile bir süredir dargın olduğu ve dün akşam yine kendisine 1 aydır yemek pişirmemesi ve sürekli önüne haşlanmış makarna koymasına sinirlenerek cinnet geçirdiği öğrenildi.
 
"Ölüme sebebiyet vermek" suçundan tutuklanan 2 çocuk babası K.C.'nin eşi Şükran C.'nin başına çekiçle 2 kez öldürücü darbe vurduğu ve başında çok sayıda kırık ve kesikler bulunduğu öğrenildi. Trabzon Belediyesi'nden emekli olan K.C.'nin uzun süreden beri de sara hastası olduğu ileri sürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum