1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mataracı'dan Yılmaz açıklaması
Mataracı'dan Yılmaz açıklaması

Mataracı'dan Yılmaz açıklaması

Anavatan Partisi Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı Mesut Yılmaz'ın DYP'den aday olacağı yönünde basında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Eski Başbakan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Ahmet Mesut Yılmaz hakkında son günlerde basında çıkan DYP den aday olacağı yönündeki iddialara yanıt ANAP Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı'dan geldi. Mataracı Çay Tv Haber ekibine yaptığı açıklamada basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu, Mesut Yılmaz'ın Anavatan Partisinin kurucusu, genel başkanı ve bugünde üyesi olduğunu belirterek “Bağımsız aday olma konusu halkımız tarafından teveccüh edilmiştir” dedi.
Yılmaz'ın taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurduğunu dile getirerek adaylık konusunda son kararı kendisinin vereceğini ifade eden Mustafa Mataracı DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın Türkiye'nin İç ve Dış sorunları konusunda tecrübelerinden istifade etmek için Mesut Yılmaz ile görüştüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum