1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Melyat yolu ne zaman açılacak?
Melyat yolu ne zaman açılacak?

Melyat yolu ne zaman açılacak?

Yaklaşık 1,5 yıl önce meydana gelen heyelan sonucu kapanan Melyat Grup Karayolunda hala ulaşımın sağlanamaması tepkilere neden oluyor. Kapalı yolda incelemede bulunan Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, yetkilileri göreve davet etti.

A+A-

Rize’nin Pazar İlçesi Merdivenli Köyü Melyat mevkiindeki 7 köye ulaşımın sağlandığı karayolu, 1,5 yıl önce meydana gelen heyelan sonrası ulaşıma kapanırken, geçen zamanda bir gelişme yaşanmaması tepkilere neden oluyor.

melyat4.jpg

Şoför esnafı ve bölge halkının haklı tepkilerine maruz kaldıklarını söyleyen Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, bölgede yaptığı inceleme sonrası açıklamalarda bulundu.

melyat3-001.jpg

Maksatlarının kurum ve kişileri eleştirmek olmadığını ifade eden Yüksel, “Heyelan dolayısı ile yaklaşık bir buçuk senedir Melyat bölgemizdeki yolumuzun hali bu. Her gün buradan geçerken üzülüyoruz; bölgemiz kaç yıldır bu durumda. O bölgede bulunan gerek köy gerek mahalle halkı bu durumdan şikâyetçi. Rize bölgemize gidecek olan bir aracın öncelikle Balıkçı Köyü kavşağından dönmesi gerekiyor. Rahat 1,5 kilometre bir mesafe kaybı var. Rize’den dönen bir araç Melyat bölgesine girmek için aynı bu mesafeyi kullanıyor. Oda olarak biz yolcularımız ve şoför esnafımızı düşünmek zorundayız. O yüzden bu eleştirilerimizi biz kurum ve kişilerin kalbini kırmak için yapmıyoruz. Biz bu sıkıntıların giderilmesi için uğraşıyoruz. O yüzden gerekli yerlere yazılarımızı yazıp buranın temizlenmesi için elimizden geleni yapacağız. Bizim devletimizin dev projelerinin yanında bu durumun basit kaldığını da biliyoruz. Her şey daha güzel bir Pazar için. O yüzden yetkililerin el atmasını bekliyoruz ve beklerken bizim de uğraşacağımızı belirtmek istiyorum.” dedi.

melyat1-002.jpg

melyat2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum