1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mertoğlu teşkilatları turluyor
Mertoğlu teşkilatları turluyor

Mertoğlu teşkilatları turluyor

Rize Milletvekili aday adayı Av. Harun Mertoğlu teşkilatların nabzını yoklamaya başladı. Mertoğlu, Bugün Ak Parti Pazar ilçe teşkilatındaydı.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili aday adayları turlara başladı. Rize Milletvekili aday adayı Av. Harun Mertoğlu teşkilatların nabzını yoklamaya başladı. Ak Parti Pazar ilçe teşkilatını da ziyaret eden Mertoğlu Pazar53’e yaptığı özel açıklamada adaylık sürecinde partinin menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğini belirterek, “Ülkemizin, bölgemizin huzur ve kalkınmasına hizmet için siyaset yapacağız. Teşkilatımıza aday adaylığı süresi içerisinde birçok başvuru olacağını daha ilk günlerden görmeye başladık. Bu, halkımızın ülke genelindeki yoğun desteğinin de bir yansımasıdır. Bizler bu süreçte birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek yarışacağız. Bu yarıştan da en çok hak edenin alnının akıyla çıkmasını diliyorum.” Dedi.
1971 yılında Rize’nin Ardeşen ilçesinde dünyaya gelen Mertoğlu İlkokulu Hamidiye’de okuduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Ak Parti Rize il teşkilatının kurucuları arasında bulunan Mertoğlu bir dönem Ak Parti Rize il Başkanlığında Teşkilat Başkanı ve Seçim İşleri başkanlığı görevlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum