1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut YIlmaz, başörtüsü dağıtıyor!
Mesut YIlmaz, başörtüsü dağıtıyor!

Mesut YIlmaz, başörtüsü dağıtıyor!

Rize Bağımsız Milletvekili adayı Mesut Yılmaz'ın adı yazılı başörtüleri dağıtıldığını söyleyen AKP G.B. yardımcısı Hayati Yazıcı, hayretini gizleyemedi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, seçim gezilerinde eşarp dağıtan eski başbakanlardan Rize Bağımsız Milletvekili adayı Mesut Yılmaz'ı eleştirdi.
AK Parti'nin sürdürdüğü seçim çalışmalarına destek vermek için memleketi Rize'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize'de gezileri sırasında Mesut Yılmaz'ın seçim çalışmalarında eşarp dağıttığını öğrendiğini belirterek, Yılmaz'ın geçmişiyle çeliştiğini söyledi.
Yazıcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye bir 28 Şubat süreci yaşamıştır. O süreç sonrası ülkede üçlü koalisyon oluşmuştur. Bu süreçte en önemli konuların başında başörtüsü sorunu gelir. İmam Hatip ve meslek liselerinin durumu gelir. O süreçte alınmış karar ve çıkarılmış yasaların altında Mesut Yılmaz'ın da imzası vardır. Yılmaz, yetkili olduğu dönemlerde vatandaşın başörtüsü sorununa ilişkin bir açılım önermedi. Ya da ben hatırlamıyorum. Bugün gelip seçim kampanyası döneminde eşarp dağıtmış olmasını çok ilginç buluyorum. Ya Yılmaz geçmişte yanlış yapıyordu ya da şimdi hata yapıyor. İkisinin birden doğru olması mümkün değil" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
48 Yorum