1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz bağımsız olsun!
Mesut Yılmaz bağımsız olsun!

Mesut Yılmaz bağımsız olsun!

Mesut Yılmaz'ın Rize'den bağımsız olarak aday olması konusuna bir destek de Anavatan Partisi Pazar İlçe Teşkilatı'ndan geldi.

A+A-

Anavatan Partisi Pazar İlçe Başkanı Birol Kılıç, eski Genel Başkanları Mesut Yılmaz’a Türkiye’nin ihtiyacı olduğunu belirterek, “Rizelilerin büyük çoğunluğunun Sayın Mesut Yılmaz’ı mecliste görmek istediği ortaya çıkmıştır. Siyasi hayatı boyunca Rize’den aday olan Mesut Yılmaz’ın Rize’den bağımsız olarak aday olması yönünde yaygın bir kanaat var. Biz Sayın Yılmaz ile sık sık görüşüyoruz. Şu an için netleşmiş bir kararı da yoktur. Ama Rize’den aday olması da hemşerilerini fazlasıyla memnun edecek gibi gözüküyor. Bu da tabii ki Rizelinin özlem ve sevgisinin işaretidir. Bu isteğe Sayın Yılmaz’ın ne cevap vereceğini ise önümüzdeki günlerde göreceğiz. Kendisi Türkiye’ye lazım olan, ender yetişen iyi bir politikacı ve devlet adamıdır. Gecen 5 yıllık süreçte Yılmaz’a olan sevgi, özleme dönüşmüştür. Halkımız bu özlem karşısında Mesut Yılmaz’ın hiç bir oluşun olmaması halinde bile bağımsız adaylığını istemektedir. Muhakkak ki Sayın Mesut Yılmaz önümüzdeki dönemde ülke yönetiminde görev alacak bir anlayışın içinde bulunacaktır. Bundan eminim. Rize’de Anavatan Mesut Yılmaz ile vardır. Bu hareketi onunla başlattık ve yine onunla devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum