1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz bunu dedi mi?
Mesut Yılmaz bunu dedi mi?

Mesut Yılmaz bunu dedi mi?

Ünlü araştırmacı gazeteci Barış Yarkadaş tarafından hazırlanan gerçek gündem adlı web sitesinin haberine göre Mesut Yılmaz halkın güvenini kaybettiğini itiraf etti!

A+A-

Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın siyasi arayışları sürüyor. Yılmaz, bu amaçla geride bıraktığımız günlerde de eski çalışma arkadaşlarıyla buluştu.
Ünlü araştırmacı gazeteci Barış Yarkadaş tarafından hazırlanan gerçek gündem adlı web sitesinin haberine göre Yılmaz, kafasındaki projeyi anlattı. Mesut Yılmaz, bu sırada tarihi bir itirafta da bulundu.
"Halkın beni istemediği anlaşılıyor" diyen Yılmaz, siyasette yeni isimler gerektiğini söyledi. Bunun üzerine, bir eski milletvekili, "Sayın Yılmaz, söylediklerinize katılıyorum. Halk sizi istemiyor" dedi.
Yılmaz bunun üzerine gülümseyerek, "Evet yeni isimler lazım. Halk beni istemiyor. Ama şunu bilin ki; sizi de istemiyor" dedi.
Yılmaz'ın bu sözleri üzerine, toplantının yapıldığı salon bir anda buz kesti. Bir süre sonra normale dönen toplantı salonunda, Yılmaz bu kez de liderlik için Süheyl Batum'un adını ortaya attı. (KAYNAK: http://www.gercekgundem.com/?p=45079 )

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum