1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz DYP'den mi aday?
Mesut Yılmaz DYP'den mi aday?

Mesut Yılmaz DYP'den mi aday?

DYP Rize İl Başkanı Köksal Toptan’dan ortalığı karıştıracak iddia: “Mesut Yılmaz DYP’den Rize Milletvekili adayı olacak!”

A+A-

“Mesut Yılmaz, çok büyük bir ihtimalle genel seçimlerde DYP çatısı altında Rize'den aday olacaktır'' diyen Doğru Yol Partisi Rize İl Başkanı Köksal Toptan yaptığı açıklamada sağda birliğin seçimlerin yapılacağı tarihe kadar gerçekleştirileceğini iddia etti. Sağda birlik anlamında DYP’nin önemli bir misyon başlattığını söyleyen Rize İl Başkanı Toptan, “Genel Başkanımız Mehmet Ağar, sağda birlik için muhalefetteki bazı siyasi partilerle yaptığı görüşmelerde olumlu sonuçlar alıyor. Sağda birlik DYP çatısı altında Mehmet Ağar'ın başkanlığında gerçekleşecektir'' dedi.
 
Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın DYP çatısı altında Rize'den aday olması yönünde genel başkanlarının kendisiyle görüştüğünü de söyleyen İl Başkanı Köksal Toptan, “Bu görüşmeler de olumlu sonuçlandı. Genel başkanımızın Mesut Yılmaz ve diğer partilerle yaptığı görüşmeler sonucu hazırlanan protokol önümüzdeki hafta içerisinde netleşecek. Büyük ihtimalle de nisan ayı başında resmen açıklanacak.'' Şeklinde konuştu.
Ağar'dan jet düzeltme
Bu arada haberlerin kamuoyunda bir anda çalkantıya sebep olması üzerine DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar yazılı açıklama yaptı. İşte Ağar'ın açıklaması: ''Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ile geçtiğimiz günlerde yaptığımız ve Merkez Sağ'da birlik konusunu tartıştığımız görüşmede, Sayın Yılmaz'ın kişisel herhangi bir talebi ve değerlendirmesi söz konusu olmamıştır. Kamuoyunda tartışılan, Sayın Yılmaz'ın partimizden milletvekili adayı olacağı söylentileri, gerçeği yansıtmamaktadır.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum