1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz Hemşin'de
Mesut Yılmaz Hemşin'de

Mesut Yılmaz Hemşin'de

Rize Bağımsız milletvekili adayı eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Rize'nin Hemşin ilçesini ziyaret ederek seçmenleriyle görüştü.

A+A-

Seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren Yılmaz, Anavatan Partisi'nden istifa eden arkadaşlarıyla birlikte Hemşin'e giderek burada seçmenlerinden oy istedi. Kendisiyle resim çektirmek isteyenleri kırmayan ve bol bol fotoğraf çektiren Yılmaz, ilgiden hayli memnun kaldı. Hatıra fotoğrafı çektiren seçmenler arasında yöresel kıyafet giyen bayanlar ve çocuklar dikkat çekti.
Daha sonra Hemşin Belediye Başkanı Başar Cumbur'u ziyaret eden Yılmaz, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Mesut Yılmaz'ın katkılarıyla yapılmış olan belediye binasında kendisini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Cumbur, Yılmaz'a plaket verdi.
Mesut Yılmaz, Hemşin'in kendisi için ayrı bir önemi olduğunu, çünkü aile kökünün Hemşin'e kadar uzandığını söyledi.

Hemşin gezisinde televizyon programına da katılan Yılmaz, burada yaptığı açıklamada Rize'den bağımsız olarak milletvekili seçileceğinden hiçbir şüphesi olmadığını belirterek, "3 Kasım 2002 seçimlerinde de biz Rize'den Anavatan Partisi olarak iyi oy almıştık. Ancak barajın altında kalmamız nedeniyle Rizeliler, AK Parti'yi Meclis'e 3 milletvekiliyle gönderdiler. Rize'den bu kez bağımsız aday oldum. Hemşehrilerimin vereceği destekten hiç şüphem yok. Ancak bu kez partilere karşı mücadele veriyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum