1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz; "Parti kuracağım!"
Mesut Yılmaz; "Parti kuracağım!"

Mesut Yılmaz; "Parti kuracağım!"

Rize Bağımsız Milletvekili adayı, eski başbakan Mesut Yılmaz, Bağımsız olarak meclise girdiğinde parti kuracağını söyledi.

A+A-

Rize'den bağımsız milletvekili adayı olan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, ''Sizlere, 'bağımsız milletvekili ne verebilir' diyebilirler. Ama inşallah kazandığım takdirde parti kurarak geleceğim'' dedi.
Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak'ı ziyaret eden Mesut Yılmaz, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Daha sonra belediye binası önünde seçim otobüsünden vatandaşlara hitap eden Yılmaz, AK Parti hükümetinin Rize'de yeni yatırım yapmadığını, yalnızca kendi döneminde başlanılan işleri bitirdiğini savundu.
''Biz, Karadeniz Sahil Yolu'nu yaptık, AK Parti de Ovit Dağı yolunu yapsın'' diyen Yılmaz, ''Kalkandere'de organize sanayi sitesini biz başlatmıştık, ancak aradan geçen yıllar içinde altyapısını bile bitiremediler. 12 firma, buraya fabrika kurmak için müracaat etti. Bunlar gençler için önemli iş imkanıdır'' dedi.
Rize'den bağımsız milletvekili adayı olduğunu hatırlatan Yılmaz, ''Sizlere, 'bağımsız milletvekili ne verebilir' diyebilirler. Ama inşallah kazandığım takdirde parti kurarak geleceğim'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum