1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz Rize DYP 1. sıradan!
Mesut Yılmaz Rize DYP 1. sıradan!

Mesut Yılmaz Rize DYP 1. sıradan!

DYP Rize İL Başkanı Toptan, Yılmaz'ın Rize'den DYP-ANAVATAN listesinin 1. sıra adayı olması yönünde tabandan gelen ısrarı geri çevirmeyeceğini söyledi.

A+A-

İlyas GÜR - DYP Rize İL Başkanı Köksal Toptan Mesut Yılmaz’ın adaylığı konusunda “Genel merkezimiz bu konuyla ilgili birkaç kez görüştü. DYP-ANAVATAN ittifakında ilimizden mutlaka Mesut yılmaz 1. sıra adayı olmalıdır. Vatandaşın bu konuda isteği var. En doğru açıklamayı Sayın Yılmaz bu ayın 25’inde ilimizi ziyaretinde verecektir. Şu kadarını söyleyeyim ki Sayın Yılmaz tabandan gelen bu isteği geri çevirmeyecek” dedi.
Daha önce de Anap Genel Başkanı ve eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın DYP Rize Milletvekili adayı olacağını gündeme taşıyan Doğru Yol Partisi Rize İl Başkanı Köksal Toptan’ın açıklamalarına rağmen Genel Başkan Mehmet Ağar daha farklı beyanda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum