1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mesut Yılmaz Rize'den aday!
Mesut Yılmaz Rize'den aday!

Mesut Yılmaz Rize'den aday!

Mesut Yılmaz'ın Rize'den bağımsız milletvekili olma konusundaki kararını netleştirdiği haberi kulisleri hareketlendirdi.

A+A-

Nuray BABACAN / ANKARA(Hürriyet) - Kulislerde Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın, Yüce Divan'da görüşülen Türkbank davası kararının açıklandığı gün verdiği siyasete dönme kararını yeniden şekillendirdiği konuşuluyor.
Merkez sağda yeni bir oluşum için uzun süre çabalayan, ancak Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu ile ters düşen Yılmaz'ın, "Ben üzerime düşeni yaptım, ama sonuç alamadım. Millete olan hizmet borcumu ödemek için memleketim Rize'den bağımsız aday oluyorum" diyeceği belirtiliyor. Seçileceğine kesin inanan Yılmaz, Meclis'e girdikten sonra da, siyasetteki dalgalanmalara bağlı olarak kendisine bir grup kurmayı hedefliyor. Yakın çevresine, "Siyasette söz sahibi olmak, ancak Meclis'te var olmakla mümkün" diyen Yılmaz'ın Anavatan'ı bu yolla Mumcu'dan devralıp küllerinden yeniden doğma hesabı yaptığı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
34 Yorum