1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Meteoroloji'den sel uyarısı
Meteoroloji'den sel uyarısı

Meteoroloji'den sel uyarısı

Meteoroloji, Rize, Trabzon, Artvin ve Hopa çevreleri başta olmak üzere D.Karadeniz'de bugün ve yarınki sağanak yağışın sele dönebileceği uyarısı yaptı.

A+A-

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde bugün ve yarın etkili olacak yağışlar nedeniyle vatandaşların heyelan, sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olmaları istendi.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde bugün öğle saatlerinden sonra ve yarın, etkili sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.
Açıklamada, yağışların, bölgenin coğrafi özellikleri, toprak yapısı ve doygunluğu dikkate alındığında heyelan, sel ve su baskınlarına neden olabileceği belirtilerek, Rize, Trabzon, Artvin ve Hopa çevreleri başta olmak üzere Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yaşayan vatandaşların ve yerel yetkililerin tedbirli olmaları istendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız