1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Mezun olduğu okula spor malzemesi bağışladı
Mezun olduğu okula spor malzemesi bağışladı

Mezun olduğu okula spor malzemesi bağışladı

Çayeli’de bir iş adamı, mezun olduğu okula spor malzemesi yardımında bulundu.

A+A-

Çayelili genç işadamı Zebur Şahin, 2002 yılında mezun olduğu okuluna, öğrencilerin daha başarılı olması için, forma ve eşofman yardımında bulundu.

okul3.20150121212317.jpg

Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Denizcilik Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Yılancı, yardımlarından dolayı Rize Asansör'ün sahibi genç işadamı Zebur Şahin’e plaket vererek teşekkür etti.

okul2.20150121212333.jpg

Aile Birliği Başkanı Yılancı, “Okulumuzdan mezun olan öğrencimizin başarılarından duygulandım. Tüm takımlarımıza forma ve spor malzemesi yardımında bulundu. Kendisine çok teşekkür ederim.” dedi.

okul1.20150121212346.jpg

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Şevki Şenses ise “Öğrencilerimizin spor malzemesi eksiği vardı. Bu eksiğimizi gideren Sayın Şahin'e teşekkür ediyorum. Bundan sonra da başarılarımız devam edecek.” diye konuştu.

İş adamı Zebur Şahin de yaptığı açıklamada, “Mezun olduğum okulumun öğrencilerinin sporun her dalında başarılı olmalarını istiyorum. Okulumun öğrencilerinin spora olan ilgileri beni duygulandırdı. Okuluma futbol forması ve diğer spor malzemelerinden hediye ettim. Umarım başarıları artarak devam eder.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum