1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP, muhtarlarla istişare yaptı
MHP, muhtarlarla istişare yaptı

MHP, muhtarlarla istişare yaptı

MHP Rize 2. sıra Milletvekili adayı Cevat Çiçek, bugün Pazar'da köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek yemekli istişare toplantısı yaptı.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Rize 2. sıra milletvekili adayı Cevat Çiçek, Pazar’da düzenlediği istişare yemeğinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
MHP Pazar İlçe Başkanı Barbaros Mutlu Kadıoğlu’nun da katıldığı yemekte Milletvekili adayı Cevat Çiçek, muhtarların sorunlarını dinleyerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Yemeğin asıl amacının muhtarlarla tanışma, sorunları dinleme ve genel bir değerlendirme olduğunu belirten milletvekili adayı Çiçek, “Muhtarlarımızın görevlerini yaparken karşılaştıkları problemleri dinleyip çözüm üretmek için toplandık. Muhtarımızın sorunu, görevli olduğu mahalle ya da köyün sorunudur.

Bu anlamda bir araya geldiğimiz tüm köy ve mahalle muhtarlarımızın şahsında, temsil ettikleri yerlerin sıkıntılarını da öğrenmiş olduk. Muhtarlarımızın sıkıntılarını dinlediğimiz bu toplantı bilgi alışverişi açısından çok yararlı oldu.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
25 Yorum