1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Pazar'da Kadın Kolları ile sahaya iniyor
MHP Pazar'da Kadın Kolları ile sahaya iniyor

MHP Pazar'da Kadın Kolları ile sahaya iniyor

MHP Pazar Kadın Kolları yeni yönetim kurulu, görev bölümü yaptı. MHP adayı Ömer Ökten, kadın kollarına böyle seslendi:

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları yenilenme sürecinde ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımında bulundu.

mhp1.20150422162122.jpg

MHP Rize Milletvekili adayı Ömer Ökten, MHP İlçe Başkanı Erdoğan Pınar, Başkan Yardımcısı Muhittin Ayrılmış, Kadın Kolları Başkanı Aynur Sarı ve yönetim kurulu üyeleriyle Süleyman Yurtsever ve partililerin katıldığı toplantıda Kadın Kolları Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: Başkan: Aynur Sarı, Başkan yardımcısı: Hatice Biber, Başkan yardımcısı: Ayşe Bal, Yönetim kurulu: Güldane Pınar, Hanife Ayrılmış, Hatice Taşkın ve Emine Köseoğlu.

mhp2.20150422162436.jpg

Rize milletvekili adayı Ökten, organizasyonu düzenleyen kadın kolları üyelerine teşekkür ederek, bu seçim sürecinde kendileriyle beraber yürüyeceklerini, arkalarında kadınların olmasıyla daha da güçleneceklerini söyledi.

“Pazar’daki hanım kardeşlerimle bir araya gelmek ve bizlerin heyecanlarına ortak olduğunu görmek bizi son derece mutlu etmiştir.” diyen Ökten, “Sizlerin katkı ve dualarıyla MHP iktidara yürüyecektir. Önümüzdeki hafta startını vereceğimiz seçim çalışmalarında sizlerin desteğini daha yakından hissedeceğimizi biliyoruz. Bu şekilde kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Her şeyden önce seçimlerin bayanların vasıtasıyla olacağına inanıyorum. Çünkü bayanların yardımıyla bu kötü gidişe dur diyeceğiz. Biz konuşmayacağız sahada sizler konuşacaksınız. AKP hükümeti iktidara gelirken kadınlar sayesinde geldi. İnşallah MHP de sizin sayenizde, sizin yönlendirmelerinizle iktidara gelecektir.” ifadelerini kullandı.

mhp3.20150422162450.jpg

MHP Kadın Kolları Başkan Aynur Sarı da yaptığı açıklamada, “Yıllar önce AKP’nin iktidarında aktif görev alan bayanlar bu kez MHP’nin iktidara gelmesinde sahada olacaklar. Biz bu duygu ve düşüncelerle ve çocuklarımızın geleceği için bu göreve talip olduk. Allah yardımcımız olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum