1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP RİZE'DE ADAYLARINI BÖYLE TANITTI
MHP RİZE'DE ADAYLARINI BÖYLE TANITTI

MHP RİZE'DE ADAYLARINI BÖYLE TANITTI

MHP’nin Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlediği aday tanıtım toplantısı tam bir gövde gösterisine dönüştü

A+A-

200 araçlık bir konvoy ile Rize’ye giren MHP adayları şehir turu attıktan sonra tanıtım toplantısının düzenleneceği salona geçti. Salonu erken saatlerde dolduran MHP’liler adaylarını büyük bir coşkuyla karşıladı.

mhp3.20150426235643.jpg

Adaylar sahneye çıkıp kısaca özgeçmişlerini anlattıktan sonra salonda bulunanlar tarafından sorulan soruları cevapladılar. Gazeteciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve partililer tarafından sorulan her soruyu cevaplayan MHP Milletvekili adayları “Kimseden saklayacak bir şeyimiz yok, İsteyen istediği soruyu sorsun biz de cevaplayalım” söylemi partili partisiz birçok kesim tarafından takdirle karşılandı.

mhp2.20150426235702.jpg

BİRBEN HERKESİ SAHNEYE ÇAĞIRDI
Toplantıda ilk olarak konuşma yapan MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, “Bu organizasyonda emeği geçen her ülküdaşıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu salon bugün gösteriyor ki MHP’nin önlenemez yükselişi hızla sürüyor. MHP’nin iktidar yolunda başlatmış olduğu bu yürüyüşte yanımızda olan herkese binlerce teşekkür ederim” dedi. Birben, organizasyonda emeği geçen İl yönetim kurulu üyelerini, İlçe ve belde başkanlarını sahneye davet ederek birlik ve beraberlik görüntüsü verdiler.

mhp4.20150426235723.jpg

ADAYLAR HER SORUYU CEVAPLADI
Toplantının formatı gereği sahneye adaylarla birlikte Gazeteci, Yazar, Sivil toplum temsilcisi ve salondaki bayanlardan biri alınarak Milletvekili adaylarına sorular soruldu. Daha sonra mikrofon salonda bulunanlara uzatılarak salondakilerin soruları alındı. Gençlerin istihdamdan çay konusuna kadar, balyoz soruşturmalarından Rize havaalimanına kadar birçok sorunun sorulduğu aday tanıtım toplantısında MHP adayları sorulan tüm soruları cevapladılar.

mhp5.20150426235737.jpg

DİĞER SİYASİ PARTİLERİ DE BU ŞEKİLDE GÖRMEK İSTERİZ
İlk soru Rize’nin yerel gazetecilerinden geldi, öncelikle böyle bir demokratik ortamı hazırladıkları için MHP teşkilatına teşekkür ederek başlayan konuşmada “Gazeteciler olarak böyle bir ortamda olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Gönül isterdi ki diğer siyasi partiler de MHP’nin gösterdiği cesaret gösterebilsin. Merak ettiklerimizi onlara da Halkın önünde soralım ” dendi.

mhp1.20150426235754.jpg

AKP’YE OY VERDİM VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM
Salondaki konuşmacılardan Sakat bacağıyla Pazar’dan dolmuşa binip sırf bu toplantı için Rize’ye geldiğini ifade eden bir kadın vatandaş ise ”Geçen seçimde İstanbul’dan 400 TL masraf yaparak Rize’ye geldim ve AKP’ye oy verdim.  Fakat bu AKP’nin yaptıkları Hitler Almanya’sını geçti. Böyle bir toplantı yaptığınızı basından duyunca mutlaka gidip MHP ile helalleşmem lazım dedim. Bir dahaki seçimde yine İstanbul’dan geleceğim masrafı ne olursa olsun gelip MHP’ye oy kullanacağım. Vicdan azabını dindirmem lazım” demesi salondan büyük alkış aldı.
RİZE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ
İsmail kahraman Kültür Merkezindeki toplantının ardından salondakiler topluca Rize meydanındaki Seçim Ofisine yürüdü. Yolda sloganlarla yürüyen MHP’lilere çevredeki vatandaşlardan destek geldi. Seçim ofisinin önünde İl Başkanı Serkan Birben’in teşekkür konuşmasının ardından kalabalık sessizce dağıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum