1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Rize'den 3-0 istiyor
MHP Rize'den 3-0 istiyor

MHP Rize'den 3-0 istiyor

MHP Rize İl Teşkilatı, bugün düzenlediği basın toplantısıyla 22 Temmuz'da seçimlere gireceği 3 adayını kamuoyuna tanıttı.

A+A-

Dilek ASLAN - MHP'nin Rize milletvekili adayları basına tanıtıldı. MHP Rize İl başkanlığında düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında İl başkanı Zeki Mayi partilerinden aday olan İbrahim Kartal, Cevat Çiçek ve İdris Kansızoğlu’nu tanıttı.
MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi, düzenlediği basın toplantısında, genel seçimlerden başarı ile çıkmak amacıyla seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, ''Partimizden milletvekili adayı olmak amacıyla başvuruda bulunan kişilerle birlikte çalışmalara başladık. Seçimlerden başarı ile çıkacağımıza inanıyoruz. Amacımız Rize’yi 3–0 yapmaktır. Türkiye’de tek başına iktidara gelmek için ilimizden 3 milletvekilliğini almak istiyoruz'' dedi.


Başkan Mayi adaylarla ilgili bilgi de vererek, "Cevat Çiçek Bey Pazarlıdır ve Rize’nin yetiştirdiği önemli bir bürokrattır. İbrahim Kartal, Fındıklı ilçe Başkanlığı yapmış, daha sonra Ankara il yönetimine girmiştir. İdris Kansızoğlu Bey ise Kalkandereli; sürekli Rize’de kalmış. Partimizin merkezden adayı yok. İnsanın aklına Rize Merkez’den neden aday yok sorusu gelebilir. Ben Rize İl Başkanı olarak ekibimle birlikte bir nevi 4. aday sayılırım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
30 Yorum