1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP Rize'den müjde verecek
MHP Rize'den müjde verecek

MHP Rize'den müjde verecek

MHP Rize Milletvekili adayları İkizdere'de adeta gövde gösterisi yaptı. İl Başkanı Mayi; "Rize'den ilk defa vekil çıkaracağımızın müjdesini verebilirim" dedi.

A+A-

22 Temmuz Genel Seçim çalışmaları öncesinde MHP'li milletvekili adayları Rize'nin İkizdere ilçesine ziyaretlerde bulundu.
Yaklaşık 30 araçlık konvoyla şehre giriş Yapan MHP adayları İbrahim Kartal, Cevat Çiçek, İdris Kansızoğlu, Rize İl Başkanı Zeki Mayi ve beraberindeki heyetle esnafı ziyaret ettiler. MHP İl Başkanı Zeki Mayi, milletvekili adaylarının çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade ederek, ''Halkımızın partimize gösterdiği ilgi gerçekten fazla. Rize'den ilk defa MHP milletvekili çıkacağının müjdesini şimdiden vermek isterim'' dedi.
Esnaf ziyaretinde bulunan MHP Rize 1. sıra Adayı İbrahim Kartal, ülkenin birliğini ve bütünlüğünü korumak için tek başına iktidara gelmelerinin şart olduğunu söyledi.
Yaşanılan dönemde Türkiye'ye yöneltilen tehditlerin ve tehlikelerin görmezden gelinemeyeceğini belirten Kartal, ''Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne kasteden elleri iyice tanıyoruz. Cumhuriyetimizin temel ilkeleri ayaklar altına alınmak istenmektedir. Yüz binlerce şehidin kanı pahasına, büyük fedakârlıklarla kurulmuş olan Cumhuriyet, gizli ve sinsi emellere kurban edilemez. Ülkeyi karanlığa doğru sürüklemek isteyenlerin karşısında sıkılmış bir yumruk gibiyiz'' dedi. 2. sıra Milletvekili adayı Cevat Çiçek de esnaf ziyaretinde vatandaşların ilgisinin kendisini son derece memnun ettiğini belirterek ''Halkın yoğun desteğiyle MHP 22 Temmuz’da tek başına iktidara gelecek'' diye konuştu.
Cevat Çiçek, "Rize'nin sorunlarını çözmek için sizlerden yetki istiyoruz. Halk MHP'nin iktidar olmasını istiyor. Halkımızın da istediği gibi 22 Temmuzda iktidar olacağız. Bu moral ve motivasyonla gece gündüz seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Seçimden sonra da milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum