1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP’nin durağı Güneysu’ydu
MHP’nin durağı Güneysu’ydu

MHP’nin durağı Güneysu’ydu

MHP Rize Milletvekili adayları Güneysu ilçesinde seçim çalışmalarını devam ettirdiler. MHP'liler gördükleri ilgiden memnun kaldılar.

A+A-

Seçimler için son haftaya girilirken kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirmek için yoğun çaba sarf eden adaylar da çalışmalarını hızlandırdılar. Milliyetçi Hareket partisi Rize Milletvekili adayları İbrahim Kartal ile Cevat Çiçek Güneysu ilçesinde esnaf ziyaretleri yaparken seçmenle birebir görüşmelerde bulundular. Milletvekili adayı İbrahim Kartal, 22 Temmuz’da Türkiye’nin MHP ile 60. hükümeti kurma hazırlığı yaptığını belirterek, “Rize’den tarihimizde ilk defa milletvekili çıkaracak ışığı gördük. Bu ilginin devamında 22 Temmuz seçimleri bizim için bayram olacak. Ne kadar çok destek, o kadar çok güç demektir. Tek bir oyun bile kaybolmasına müsaade etmeyelim. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi ikna yolunu kullanalım” dedi. 2. sıra adayı Cevat Çiçek de 23 Temmuz’da Tüm Türkiye ile aynı anda Rize’de bayram yapmak istediklerini belirterek seçmenlerden destek istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum