1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP'den Pazar'da iktidar yürüyüşü
MHP'den Pazar'da iktidar yürüyüşü

MHP'den Pazar'da iktidar yürüyüşü

MHP Rize Milletvekili adayları Pazar ilçesinde konvoy halinde sokak yürüyüşü yaparak seçmeni selamladı. İl Başkanı Mayi, "İktidara yürüyoruz" dedi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Rize Milletvekili adayları, seçim çalışmasını sürdürdükleri Pazar ilçesinde geniş katılımlı bir yürüyüş yaparak halkı selamladılar. Seçimlerde son saatlere girilirken çalışmaları boyunca kendilerine samimiyetle destek olan seçmenlere teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi, “Bu aynı zamanda bir nevi iktidar yürüyüşüdür. Artık seçimlere sayılı bir zaman kaldı. Pazar günü halkımız sandığa giderek ülkeyi yönetecekleri seçecekler. Seçim çalışmaları boyunca bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Yürüyüşe Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Zeki Mayi, İl Başkan Yardımcısı Nahit Ağırbaş, Rize Milletvekili adayları İbrahim Kartal, Cevat Çiçek, İdris Kansızoğlu ile MHP Pazar İlçe Başkanı Barbaros Mutlu Kadıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle çok sayıda partili de katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum