1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP'den sanayi esnafına ziyaret
MHP'den sanayi esnafına ziyaret

MHP'den sanayi esnafına ziyaret

MHP Rize adayları seçim çalışmaları çerçevesinde sanayi sitesini ziyaret ederek, esnafdan 22 Temmuz seçimlerinde destek istedi.

A+A-

İlyas GÜR - Rize Milletvekili Adayları İbrahim kartal ve İdris Kansızoğlu beraberlerindeki MHP İl Başkanı Zeki Mayi, Merkez İlçe Başkanı Harun Öksüz ve İl yönetim kurulu üyeleriyle, Engindere Sanayi sitesi ve toptancı halini ziyaret ederek esnaftan destek istediler.
Rize 1. sıra milletvekili adayı İbrahim Kartal sanayi esnafını ziyaretinde yakın ilgi görmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Parti olarak her zaman esnafın yanındayız. Bunu esnaf arkadaşlarımız da biliyor. Cumhuriyet tarihinde ilk kez Rize’den milletvekili çıkartmayı planlıyoruz. Gezdiğimiz yerlerde bize karşı duyulan teveccüh bu planımızın gerçekleşeceğine olan inancımızı artırdı. Esnafın birçok sorunu var. Bunun bilincindeyiz. Milletvekili olarak Ankara’ya gittiğimizde bu sıkıntıları çözeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum