1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MHP'NİN PAZAR'DA İLK ADAY ADAYI
MHP'NİN PAZAR'DA İLK ADAY ADAYI

MHP'NİN PAZAR'DA İLK ADAY ADAYI

Belediye Başkanlığı seçimleri yaklaşırken, MHP'nin Pazar'da ilk aday adayı müracaatı da gerçekleşti. İşte MHP'nin emekli müdür aday adayı:

A+A-

Çaykur Pazar Çay Fabrikası emekli müdürü Rahmi Biber, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Pazar Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Biber, Pazar53 editörüne yaptığı açıklamada, ilçeye hizmet amacıyla yola çıktığını ifade ederek, 42 yılı aşkın kamuda hizmet verdiğini ve Pazar’ın kalkınmasında deneyimleri ışığında hizmet sunmak amacıyla MHP’den aday adayı olduğunu söyledi.

rahmibiber01.jpg

Biber, aday olduğunda yapmayı düşündüğü çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunarak, “Amacımız, Pazar İlçesini altyapısı, su dağıtımı, kanalizasyon, şehir içi yollar, çöp toplama, cadde yoların temizliği, halk sağlığını koruma, İmar işlemleri, sanayi bölgelerini kurma, yurt açma ucuz konut yapma, şehir içi ulaşımının sağlanması, tarihi eserleri koruma, Kültür merkezi açma, spor alanları yaratma, belediye hizmetlerini vatandaşlara en yakın yerlerden ve en uygun yöntemlerle taşımaktır. Vatandaşlarının huzur ve refah içinde yaşadığı bir kent, insan yaşamını kolaylaştıracak bir ortam hazırlamaya odaklı bunların sorumluluğu bilincinde, çağdaş, vatandaş memnuniyetini hedefleyen hizmetler sunmak hedefindeyiz.  Bilgi birikimim, tecrübe ve becerim ile topluma hizmette deneyimi ve projeleri olan, çağdaş ve modern görüş ile yeniliğe açık hizmet aşkıyla Milliyetçi Hareket Partisi Pazar Belediye Başkan aday adayı oldum” dedi.

26665.jpg

MHP Pazar İlçe Başkanı Ziya Üstbaş ise yaptığı açıklamada, partilerine ilk aday adayı başvurusunun Rahmi Biber tarafından gerçekleştirildiğini ve birkaç aday adayı müracaatı daha olacağını ifade ederek, “Pazar’da belediye başkanlığına talibiz. MHP Pazar’da geçen dönem oylarını büyük oranda artırmıştır. Bu seçimde ise artık Pazar’da belediyeyi devralmak istiyoruz. Rahmi Biber Bey partimize ilk aday adayı müracaatını yaptı. Kamuda çalışan ve YSK’nın seçim takvimine uyarak süreci bekleyen aday adaylarımız da var. Herkese hayırlı olsun” diye konuştu.

rahmibiber02.jpg

RAHMİ BİBER KİMDİR?

1949 yılında Rize'nin Pazar ilçesinde dünyaya geldi. Aktepe İlkokulu, Pazar ortaokulu, Arhavi Lisesini bitirdikten sonra Atatürk Üniversitesi Eğitim Enstitüsünden mezun oldu. 1966-1972 yaş çay kampanya devrelerinde Tekel İşletmeleri Kirazlık Çay Atölyesinde çay işçisi, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün çeşitli Fabrikalarında, yıllar itibariyle 1975-1978 Personel Memuru, 1978-1981 Personel Şefi, 1981-1985 Personel Müdürü, 1985-15.08.2007 Fabrika Müdür Yardımcısı, 15.08.2007 - 21.05.2012 Pazar Çay Fabrikası Fabrika Müdürlüğü görevlerinde bulunarak 21.05.2012 tarihinde emekliye ayrıldı. Evli ve 3 çocuk babası. (Haberin kaynağı: Pazar53)

YORUM UYARISI:  Yorumlarınızın anında yayınlanması için lütfen aşağıdaki ilk yorum bölümünü kullanınız. Seçim sürecine girildiğinden, haksız rekabete neden olacak, eleştiri dozajı yüksek isimsiz yorumlar onaylanmayacaktır. Yorumlarınızın eksiksiz yayınlanması için lütfen ilk bölümdeki yorum bölümünü kullanınız.
NOT: Sosyal paylaşım yorumlarında editleme yapılmamaktadır. Kullanıcı, yapmış olduğu yorumun kendisine yüklediği hukuki sorumluluğu peşinen kabul etmiş sayılmaktadır. Yorumun yayına anında girebilmesi için isminize ait facebook bağlantınızın açık olması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
42 Yorum