1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Minik Furkan, kibrit kurbanı
Minik Furkan, kibrit kurbanı

Minik Furkan, kibrit kurbanı

Trabzon'daki feci olayda 5 yaşındaki Furkan evden aldığı kibritle oynarken içine girdiği samanlığın tutuşması sonucu yaşamını yitirdi.

A+A-

Trabzon merkeze bağlı Gölçayır köyünde bugün çıkan yangında bir çocuk yanarak öldü.
Edinilen bilgiye göre, Gölçayır köyü Baş Mahalle'deki evlerinin yanındaki samanlığa giren 5 yaşındaki Furkan B. evden aldığı kibritle oynamaya başladı. Yanan kibritlerin tutuşturduğu kuru otlar ve samanların yanmaya başlaması ile minik Furkan biranda alevler içinde kalırken, yanan samanlıktan çıkamadı. Evde bulunan annesi Nurdane B., yakınları ve köylüler yangını söndüremeyince Trabzon Belediyesi İtfaiye ekiplerine bilgi verildi. İtfaiye ekipleri geldiğinde samanlık tamamen yanarak kül olurken, minik Furkan da feci şekilde yanarak can verdi.

Köy Muhtarı Turgut Alemdar, yangını köylüler olarak su ve kum dökerek söndürmeye çalıştıklarını ancak sıcak havanın da etkisiyle başarılı olamadıklarını belirterek, "Yangın farkedildiğinde iş işten geçmişti. Minik çocuk samanlıkta yanarak öldü, üzgünüz" dedi.
Öte yandan baba İsmet B'nin İstanbul'da inşaatlarda çalıştığı öğrenilirken, minik Furkan'ın 3 erkek kardeşin en küçüğü olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum