1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Minik ve yıldızlar ligi başlıyor
Minik ve yıldızlar ligi başlıyor

Minik ve yıldızlar ligi başlıyor

2007–2008 futbol sezonu Minikler ve Yıldızlar Ligi kuraları Rize ASKF’de futbol İl temsilcisi Sabri Sürücü başkanlığında çekildi.

A+A-

Naci GÜVEN 
20–21 Ağustos 2007 tarihinde başlayacak minikler liginde bu yıl 1995–1996 doğumlu sporcular oynayacak. Rize ilinden 11 takımın katılımıyla gerçekleşecek müsabakaların tek devreli lig usulü ile yapılacağı belirtildi. Rize Ekrem Orhon sahasında oynanacak minikler liginde Fındıklıspor, Filizçayspor, Pazarspor, Çaykurspor, Telekomspor, Çayelispor, Kalecik, Rize Belediyespor, Ardeşenspor, Çaykur Rizespor ve Madenlispor takımları mücadele edecek.

Türkiye şampiyonasına katılacak takım sayısı ise TFF amatör işler müdürlüğünce daha sonra belirlenecek.
YILDIZLAR LİGİ
Yıldızlar liginde ise bu sezon 1993–1994 doğumlu sporcuların katılacağı belirtildi. 2 gurupta 7’şer takımdan oluşacak takımlar çift devreli lig usulü ile maçlarını oynayacaklar. Gurubunda 1 ve 2. olan takımların çapraz eşleşip tek maç eleme usulü ile yapacakları müsabakada il birincisi belli olacak.
Yıldızlar liginde guruplar ise şöyle oluştu:
A GURUBU: Çaykur Rizespor, Fındıklıspor, Pazar Zaferspor, Çaykurspor, Telekom Köy Hizmetleri ve Filiz Çay.
B GURUBU: Pazarspor, Kalkanderespor, Ardeşenspor, İyiderespor, Rize belediyesi, Madenlispor ve Çayelispor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız