1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Müdür Çelik'ten ÖSS itirafı
Müdür Çelik'ten ÖSS itirafı

Müdür Çelik'ten ÖSS itirafı

Rize Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, son ÖSS'de kent olarak aldıkları derecenin kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

A+A-

Rize Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, hedeflerinin, ÖSS'de ilk 50 il arasına girmek olduğunu belirterek, ''Elde edeceğimiz derecenin seviye belirleme sınavları ile paralellik arz etmesini bekliyorduk. Bizim yaptığımız seviye belirleme sınavlarında ilk 30 il içerisindeydik. Ancak çıkan tabloda 69. sırada yer almamızın izahı çok güç. Son ÖSS'de aldığımız derece bizi hayal kırıklığına uğrattı'' dedi.

Eğitimin uzun soluklu bir iş olduğunu ifade eden Çelik, ''Bu konuda okul müdürlerine çok iş düşüyor. Her okul, başarı puanını yarım puan daha arttırsaydı bu tablo yaşanmazdı'' şeklinde konuştu.

Çelik, ÖSS'de alınan sonuçlara ilişkin gelecek hafta ilçe milli eğitim müdürleri ve okul müdürleriyle bir araya gelerek geniş çaplı bir değerlendirme toplantısı yapacaklarını anlatarak, ortaya çıkan tabloda herkesin üzerine düşen sorumluluğu üstlenmesi gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum