1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Müdür Şammaz, basına acımadı!
Müdür Şammaz, basına acımadı!

Müdür Şammaz, basına acımadı!

Basın mensuplarıyla Rize Emniyet Teşkilatı arasında oynanan maçta İl Emniyet Müdürü Şamaz Demirtaş 6 gol atarak maçın kahramanı oldu.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Toplumsal olaylarda Polisle sıkça bir araya gelen gazeteciler bu kez yeşil sahada karşı karşıya geldi. Emniyet müdürü Şammaz Demirtaş ve ekibi ile Rize Gazeteciler ve muhabirler derneği üyeleri arasında oynanan halı saha maçı oldukça çekişmeli geçerken maçı kazanan taraf 24-5'lik sonuçla Polis ekibi oldu. Maça damgasını vuran Emniyet müdürü Şammaz Demirtaş futbolu ile göz doldururken fileleri 6 kez havalandırdı.
Sahil kompleksindeki Star halı sahada oynanan maça Polis ekibi Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş,Çevik kuvvet şube müdürü Ahmet Erdoğan,Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele şube müdürü Esat Dulkadir, Kaçakçılık şube müdürlüğünden Başkomiser Hakan Sezen, Bölge trafik şube müdürü Hüseyin Seven,Asayiş şube müdürü Mikail Türker , Polis memuru Aydın Şahbaz ile sahaya çıktı. Rize Gazeteciler ve Muhabirler derneği üyeleri ise Doğan Haber Ajansı Muhabiri Muhammet Kaçar, İHA muhabiri Özgür Tepe, Sabah gazeteci muhabiri Mustafa Bayrak, İlkhaber gazetesi muhabirleri Selman Kutlu, Gökhan Karslı, Çaykur basın müdürlüğünden Mehmet Kaptan Erbaş, Çay TV’den Hacı Ali Güney ile sahaya çıktı. Maç Polis ekiplerinin üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonunda gazetecileri sergiledikleri performanstan dolayı kutlayan Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş oldukça zorlanmalarına karşı maçı kazanmasını bildiklerini belirterek “Uzun süredir sahalardan uzaktaydım. Bu benim için iyi oldu. Bundan böyle sürekli oynarız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum