1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Müdür Yüksel Yaşar'a başarılı operasyon
Müdür Yüksel Yaşar'a başarılı operasyon

Müdür Yüksel Yaşar'a başarılı operasyon

Pazar Belediyesi Muhasebe Müdürü Yüksel Yaşar, Pazar Kaçkar Bölge Hastanesi'nde başarılı bir operasyonla ameliyat oldu.

A+A-

Pazar Belediyesi Muhasebe Müdürü Yüksel Yaşar guatr ameliyatı oldu. Uzun zamandır muzdarip olduğu guatr hastalığından dolayı yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle ameliyat olmaya karar veren Yüksel Yaşar, hastane doktorlarından Köksal Tikbaş’ın başarılı operasyonuyla sağlığına kavuştu.

Yaklaşık 3,5 saatlik bir operasyon sonrası boğazındaki kitle çıkarılan Müdür Yüksel Yaşar, “Gayet kolay bir ameliyat oldu. Hiçbir şey anlamadım. Bu denli kolay geçeceğini düşünmemiştim. Köksal Tikbaş doktorumuza ve hastanemiz personeline çok teşekkür ediyorum.” dedi.

koksaltikbas.jpg

Dr. Köksal Tikbaş, kitlenin hasta tarafından uzun zamandır taşınıyor olmasından ötürü, zor ancak başarılı bir operasyon gerçekleştiğini ifade ederek, Müdür Yaşar'ın 3 günlük bir süre hastanede müşahade altında tutulduktan sonra evine gidebileceğini söyledi.

yukselyasar1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
55 Yorum