1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Müdür'ün canı fena sıkıldı
Müdür'ün canı fena sıkıldı

Müdür'ün canı fena sıkıldı

Rize'de 6'ncısı yapılan huzur toplantısına vatandaşların ilgisiz kalması Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş'ın moralini bozdu.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rize Kültür Merkezinde yapılan Huzur toplantısı ilgi görmeyince Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş’ın morali bozuldu. Demirtaş, “Galiba bir yerlerde eksiklikler var” dedi.
Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Emniyet Müdürlüğü tarafından 6’ncısı düzenlenen huzur toplantısına katılımın az sayıda olması moralleri bozdu.

Huzur toplantısına Rize Üniversitesi Rektör yardımcısı Nazmı Turan Okumuşoğlu emniyet müdürlüğüne bağlı şube müdürleri ile az sayıda vatandaş katıldı.


Burada konuşan Rize Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş “Rize’nin en büyük sorumluluk sahası olan Cumhuriyet polis merkezinde 6’ncı huzur toplantısını yapmaktayız. Ancak katılımın çok az olduğunu görmek bizi üzdü. Bir yerlerde eksiklikler var. Halkla iletişimde bizim mi eksikliğimiz var? Halkımız bu tür toplantılara maalesef duyarsız. Bu tür toplantılarda sizlere hesap vermek istiyoruz. İşimizi ne kadar iyi yaptığımızı sizler bizlere söylemelisiniz, eleştirmelisiniz ve bize yön vermelisiniz. Bizim işimiz bu. Bu işimizden evimize ekmek götürüyoruz. Toplum destekli polislik yapmak istiyoruz” dedi.

Emniyet müdürü Şammaz Demirtaş Rize yi Türkiye’nin en huzurlu ili yapmak istediklerini de söyleyerek “Ancak bu toplum destekli olur. Sakın ispiyonculukla bunu bağlamayın. Sokağa rahat çıkmak istiyorsanız, evinize rahat huzurlu gitmek istiyorsanız bizimle el ele vermek zorundasınız. Asla isminiz hiçbir tutanakta bulunmayacak. Tüm Rizeliler gözümüz kulağımız olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum